Markentrerenad

BJÄRE MARKKONSULT AB

Bjäre Markkonsult är ett konsultföretag som är verksamt mellan Halmstad i norr och Malmö, Trelleborg, Ystad i söder. Våra uppdragsgivare är allt från privatpersoner som behöver hjälp med utstakning och lägeskontroll till de flesta större byggbolagen där vi kan upprätta byggnät, utföra byggutsättning och kontrollmätning och allt annat inom produktionsmätning. Vi är med i Sveriges Byggindustrier och har kollektivavtal med Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen.

Vi utför mätningstekniska konsultuppdrag utifrån externa kunders beställningar med fokus på kvalité, säkerhet och ordning och reda för kunder, leverantörer och våra medarbetare.

Är du intresserad av att blir en del i vårt team, ta kontakt med Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, på 070-670 38 07 eller maila evelina.gustafsson@bjareentreprenad.se.

 

Vi växer och behöver utöka vår verksamhet, är du Bjäre Markkonsults nya mättekniker?

Om tjänsten
Vi behöver mätningstekniker vårt mät-team, både med inriktning byggutsättning och för de mättekniska delarna i Bjäre Entreprenads projekt.

Som mätningstekniker hos Bjäre Markkonsult blir du en del i vårt härliga gäng som tillsammans arbetar för hög kvalitet på utförda uppdrag och med en god gemenskap och kamratskap på arbetsplatsen.
Arbetsuppgifterna består av att planera och utföra de mättekniska uppdragen som kommer in. Det kan vara både byggutsättning, utsättning, modellbyggnation med mera, det är delvis utifrån den inriktning du är intresserad av.
Tillsammans med ditt team arbetar du för att hålla en hög kvalitet på utfört arbete i rätt tid.

Vi arbetar med programmen SBG Geo och AutoCAD.

Arbetstiden är förlagd till vardagar 7-16.

Vem söker vi?
Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga är noggrannhet, effektivitet och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor, arbetsledare och platschefer och har en positiv och lösningsinriktad grundsyn.

Du ska trivas med att arbeta självständigt med frihet under ansvar, kunna ta egna initiativ, vara flexibel och ha kunskap och erfarenhet som mätare. Då du själv ansvarar för att planera och genomföra dina uppdrag är det viktigt att du är strukturerad. Ordning och reda, hela och rena och att alltid agera professionellt är ledord i vår verksamhet och vi ser det som självklart att detta är värderingar som du delar.

Vad vi erbjuder
Hos Bjäre Markkonsult får du ett spännande och självständigt arbete i ett satsande företag. Likt vårt systerbolag Bjäre Entreprenad har vi en inkluderande företagskultur med högt i tak där vi arbetar med delaktighet och engagemang.

Vidare erbjuds du servicebil, tekniska verktyg, friskvårdsbidrag, en mängd förmåner genom vår förmånsportal, årlig läkarundersökning och en möjlighet att vara med att utveckla Bjäre Markkonsult till ett ledande varumärke när det gäller mätningstekniska konsultuppdrag.

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och följer de kollektivavtal som finns med Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Unionen.

Placeringsort
Arbetsplatserna för denna tjänst är främst i västra Skåne, från Malmö i söder till Båstad i norr. Huvudkontoret ligger i Ängelholm men det finns även ett platskontor i Malmö.

Krav
Adekvat utbildning och/eller motsvarande erfarenhet.

B-Körkort
God datorvana

Meriterande
Erfarenhet av byggutsättning

Lön
Fast månadslön, ange löneanspråk i ansökan.

Ansökan
Vid intresse av tjänsten ta kontakt med Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, 070-670 38 07 eller evelina.gustafsson@bjareentreprenad.se

CV

* Fältet är obligatoriskt

Skriv något och tryck på "enter"